NOVI DIZAJN-BOLJA FUNKCIONALNOST!

Engasco stolovi s vatrom osvojili su tržšte kako Hrvatske tako i regije. Tako naši Engasco stolovi s vatrom krase i čine ugodnim terase kafića i restorana u Crnoj Gori, Sloveniji, Italiji, Francuskoj, Engleskoj ..

Osim toga naš Engasco zablistao je u novom ruhu!

S obzirom da se uvijek trudimo učiniti naš proizvod boljim osmišljene su sitne preinake.  Sitne, ali bitne izmjene u dizajnu garantiraju još veću funkcionalnost našeg proizvoda.

Naime, plamenik smo smanjili kako bi dobili više iskoristive površine čime je ploča dimenzije 120x120cm postala suvišna.  Tako se štedi prostor i omogućuje postavljanje više stolova na terasi, a ujedno se zadovoljavaju potrebe restorana kojima je potrebna veća radna površina zbog pribora za jelo. Tako serijski proizvodimo stolove sa topalit i compact pločama u dimenzijama 90×90 i 100×100 iako su naravno moguće posebne narudžbe i ploča dimenzija 120×120.

Postolje stola smo također modificirali i to na način da smo ga premazali zaštitnom bojom sa glatt završetkom. Time se zahtjev za jednostavnijim održavanjem prijašnjeg matt postolja u potpunosti riješio i ono je sada zagarantirano.

Povećali smo svoje kapacitete, odnosno lager sa topalit i compact pločama u osnovnim dimenzijama 90×90 i 100×100 čime se isporuka dodatno ubrzala.

Nadamo se kako će naši klijenti prepoznati naš trud i želju da udovoljimo njihovim željama i potrebama te da će uživati uz naš proizvod Engasco-stol plinsku grijalicu.